storitve

Najem večnamenske dvorane
Prostovoljno gasilsko društvo Begunje vam nudi možnost najema večnamenske dvorane za različne prireditve ( gledališke predstave, fotografske projekcije, plesni tečaji, predavanja, razstave, koncerti,… ). Dvorana velikosti 140 kvadratnih metrov se nahaja v prvem nadstropju gasilskega doma, nasproti osnovne šole v Begunjah. Dvorana je ogrevana, ozvočena, opremljena z brezžičnim internetom, računalniškim projektorjem, čajno kuhinjo in avtomatskim defibrilatorjem. Osebno dvigalo pa olajša dostop invalidnim osebam. Parkirišče, ki se nahaja za gasilskim domom nudi dovolj prostora. Parkiranje na prednji strani, zaradi intervencijskega izvoza gasilcev strogo prepovedano.

Za rezervacijo in dodatne informacije se obrnite na gospodarja društva – Meden Janko 040 308 342 ali nam pišite na email pgd.begunje@gmail.com

 

Izposoja vrtnih garnitur
PGD Begunje vam nudi možnost najema 14. kompletov vrtnih garnitur (miza in dve klopi, za 1 mizo je prostora za 8 odraslih oseb), primernih za piknike v naravi ali doma. Za najem pokličite 040308342 (gospodar Janko Meden), ali pišite na email. Cena najema ene garniture za vikend je 5€.

Požarno varovanje
Požarno varovanje ob prireditvah ali ob delih, kjer je zahtevano požarno varovanje.

Svetovanje
Svetovanje o požarni varnosti.